Cautare

703 de rezultate pentru "liceul lps braila" (2.67 secunde)
A terminat liceul cu specializarea filologie-istorie si o facultate cu specializare tehnica. A lucrat 14 ani în domeniul "drumuri si poduri" în sistem de stat.
A terminat liceul cu specializarea filologie-istorie si o facultate cu specializare tehnica. A lucrat 14 ani în domeniul "drumuri si poduri" în sistem de stat.
Am urmat Scoala de pictura, Liceul de Arte Plastice si apoi Academia de Arte Plastice din Chisinau si sunt licentiata în design vestimentar.
"Continuam campusul la Liceul Castelu. Ca o paranteza, mentionez ca suntem extrem de multumiti de lucrarile prestate la scoala cu 10 clase si doua laboratoare.
sef Romeo Tecau, sefului Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Autovehiculelor Constanta. Printre posesorii de asemenea "jucarii pe patru roti" sunt si elevii de la liceul "Traian" din municipiul Constanta.
Astfel, pentru absolventii scolilor de arte si meserii se aloca o suma egala cu valoarea indicatorului social de referinta, pentru cei care au finalizat liceul se dau 1,5 salarii, iar pentru absolventii de facultate doua salarii.
'Valeriu Tabara va participa la evenimentul "Am 18 ani, deci deschid o afacere" ' Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Valeriu Tabara (foto), participa joi, 10 Februarie 2011, ora 11:00, la evenimentul organizat de Asociatia Europeana pentru Opozitie Economica, care va avea loc la Liceul Agricol Nucet, judetul Dambovita.
In clasa a VII-a, el a emigrat impreuna cu familia sa in Israel, unde a facut liceul si armata. Schwartzenberg a revenit in Romania pentru a studia stomatologie la Facultatea de medicina din Iasi, iar dupa absolvire s-a stabilit in Romania unde a inceput sa faca afaceri.
(Liceul Pedagogic): doua camere video fixe si una mobila, montate pe stalpii de iluminat; - Zona Simplon, cartier Brazda lui Novac:
Galati, Tulcea, apoi Bucuresti, la licee de renume, pentru ca in anul 1945 sa ia Bacalaureatul, cu rezultate foarte bune, la Liceul Gheorghe Sincai din Capitala.
In clasa a opta, cei de la HCM Craiova mi-au oferit un contract sa vin sa ma mut cu scoala la Craiova, la Liceul 'Henry Coanda'".
Atletii craioveni indura gerul Vremea rea, cu ger de crapa pietrele, ii afecteaza si pe atletii de la Liceul cu Program Sportiv "Petrache Triscu"
150 de oameni pentru deszapezire Juniorii de la Metrorex, de la Liceul "Aurel Vlaicu" din Bucuresti, echipe de old-boys, dar si voluntari si spectatori, in total aproximativ 150 de oameni, vor incepe in aceasta dimineata, la ora 7:00, degajarea de zapada a suprafetei de joc.
Dintre acestia, unii aleg sa vina in clasa a cincea la liceul nostru, dar altii, desi sunt pasionati de volei, nu vor sa se mute cu scoala", a declarat Daniela Capatana, unul dintre antrenorii care initiaza copii.
Trei dintre spadasinii de la Liceul cu Program Sportiv "Petrache Triscu" din Craiova debuteaza astazi la Campionatul Mondial de scrima, categoria juniori, competitie gazduita de Moscova (Rusia).
Catalin Brandusoiu, director adjunct al Liceului cu Program Sportiv "Petrache Triscu", in curtea caruia se afla sala de scrima, considera ca Dumitru Popescu este un mentor pentru generatia de tineri antrenori de la liceul mai sus-amintit:
A absolvit Liceul "Fratii Buzesti" din Craiova si apoi Facultatea de Ziaristica din Bucuresti. Prima sa transmisiune radiofonica a avut loc in anul 1964, in primul sezon al Universitatii Craiova in Divizia A, la meciul Stiinta Craiova - Steaua, scor 0-4.
La varsta de 9 ani, a fost trimis la scoala, la Liceul Nantes. Jules a studiat Latina, pe care a folosit-o in povestirea sa scurta, Le Mariage de Monsieur Anselme des Tilleuls (mijlocul anilor 1850).
Si liceul a fost acum 10 ani. 14. A plecat din casa parinteasca de chirpici si fara toate sipcile din gard, dar nu vrea sex oral, crezand ca baiatul ala bogat si cam fraier o va lua de nevasta pentru ochii ei frumosi.
A urmat apoi liceul din Ohrdruf, unde a studiat latina, greaca, literatura, istoria si muzica. In acelasi timp, a invatat, sub supravegherea tatalui sau, manuirea viorii.
google-analytics.com